TRT Diyanet kanalında yayımlanan “Genç İlahiyat” programı Fakültemize tekrar konuk oldu.

Yayın Tarihi: 13.07.2017

Haberi Paylaş:

Karakter Boyutu:-A+

TRT Diyanet TV kanalında yayımlanan ve her bölümü farklı bir üniversitede çekilen “Genç İlahiyat” programı Bartın Üniversitesine tekrar konuk oldu. İslami İlimler Fakültesi tarafından düzenlenen program Bartın Kültür Merkezinde yoğun bir katılımla gerçekleşti. Sunuculuğunu Mustafa CİHAT’ın yaptığı programda Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeki Salih ZENGİN, “Türk İslam devletlerindeki medrese geleneği” konusunda detaylı bilgiler verdi, öğrencilerden gelen soruları cevaplandırdı. Programa İslami İlimler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Azize TOPER KAYGIN, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Asife ÜNAL, Yrd. Doç. Dr. Yunus ABDURAHİMOĞLU, Bartın İli Müftüsü Mahmut GÜNDÜZ, Müftülük personeli, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Programın sonunda Mustafa CİHAT, yeni albümünde yer alan parçaları seslendirdi. Gençlerin büyük bir coşkuyla eşlik ettiği konserde Cihat, bazı öğrencilere albümünden de hediye etti

Haberin Fotoğrafları

Bartın Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Kutlubey Kampüsü Tel: Telefon Belge Geçer: Fax E-posta: Eposta