2018-2019 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Gerçekleştirildi.

Tören, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da teşrifleriyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlendi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Mustafa Aral, Prof. Dr. Selman Karayılmazlar ve Prof. Dr. Sedat Yazıcı; Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çetin Semerci ve Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. Azize Toper Kaygın ile aralarında fakültemiz 4. Sınıf öğrencisi Meral Gülek’in de bulunduğu öğrenci temsilcileri, ilgili Bakanlar, ilgili Kurum Başkanları, Büyükelçiler, devlet protokolünden birçok kişi ile birlikte 2000 kişinin üzerinde katılım olan törende YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan birer konuşma gerçekleştirdi.

• İlahiyat Akreditasyon Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

• Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesi tarafından hazırlanan proje, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘Gençlik Projeleri Destek Programı’ kapsamında kabul edildi.

• Bartın Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Fakültemizi Ziyaret Etti

• Hızlı Okuma Hizmetiçi Eğitimi Yapıldı

• Bartın İl Müftülüğü Çalışanları Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. Azize TOPER KAYGIN'ı Ziyaret Etti

• Fidan Dikimi