2018-2019 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Gerçekleştirildi.

Tören, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da teşrifleriyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlendi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Mustafa Aral, Prof. Dr. Selman Karayılmazlar ve Prof. Dr. Sedat Yazıcı; Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çetin Semerci ve Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. Azize Toper Kaygın ile aralarında fakültemiz 4. Sınıf öğrencisi Meral Gülek’in de bulunduğu öğrenci temsilcileri, ilgili Bakanlar, ilgili Kurum Başkanları, Büyükelçiler, devlet protokolünden birçok kişi ile birlikte 2000 kişinin üzerinde katılım olan törende YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan birer konuşma gerçekleştirdi.

• Fakülte Toplantısı Gerçekleştirildi

• "Etkili Öğretmen Olmak" Üzerine Öğrencilere Seminer Verildi

• Akreditasyon Hazırlık Çalışmaları

• Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, İdlib’de düzenlenen hain hava saldırısında şehit olan Mehmetçiklerimiz için bir başsağlığı mesajı yayımladı.

• Arapça Klasik ve Modern Metin Okumaları Dersi Başladı

• Akedemik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

• Okuma Grupları Devam Ediyor

• Yönetimi Gözden Geçirme Toplantısı Yapıldı