Bartın İl Müftüsü Mahmut GÜNDÜZ ve beraberindeki heyet, fakültemizi ziyaret etti.

Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. Azize TOPER KAYGIN’ı makamında ziyaret eden İl Müftüsü GÜNDÜZ’ün ziyaretinde fakültemiz Dekan Yardımcısı ve Bölüm Başkanları da hazır bulundular.

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı Bartın İl Müftüsü Mahmut GÜNDÜZ, Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Fikret GÜL ve Kocaeli Dini İhtisas Merkezi Eğitim Görevlisi Tevfik İŞÇEN'e  teşekkür eden Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Azize TOPER KAYGIN, fakültemizle İl Müftülüğü arasında yapılabilecek işbirliği konusunda görüş alışverişinde bulundu.

İl Müftüsü GÜNDÜZ de Dekan V. Prof. Dr. Azize TOPER KAYGIN’a gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

• Doç. Dr. Kamil ÇOŞTU Jandarma Genel Komutanlığı'nda Seminer Verdi

• Doç. Dr. Kamil ÇOŞTU "Tübitak Bilim Söyleşileri" Etkinliğine Katıldı.

• Dr. Öğr. Üyesi Murat Mirzaoğlu'dan "Savaş, Göç ve Kadın" Konferansı

• Doç. Dr. Mehmet ERGÜN İnsan ve Medeniyet Hareketi Derneği'nde Sohbet Gerçekleştirdi.

• Dr. Öğr. Üyesi Kenda al-TARKAWİ'nin Liderliğinde Arap Dili ve Belağati Okumaları Başladı.

• Arş. Gör. Dr. Yasir BEYATLI'dan Öğretim Elemanlarına Yönelik "ZOTERO" Eğitimi

• Öğr. Gör. Muhammed Türe 4-6 Yaş Kur'an Kursu Öğrencileri İçin Verilen Konserde Yer Aldı