"Etkili Öğretmen Olmak" Üzerine Öğrencilere Seminer Verildi

09.03.2020 saat 11:00'de Karabük İl Millî Eğitim müdürü Mehmet Fatih VARGELOĞLU tarafından etkili öğretmen olmak üzerine seminer verildi. Türk İslam Medeniyeti Araştırmaları Külübü'nün tertip ettiği program Hasan KARDAŞ'ın Kurân-ı Kerîm tilavetiyle başladı. Ardından Bartın Üniversitesi İslamî İlimler Fakültesi dekanı Azize TOPER KAYGIN açılış konuşması ile devam etti.
Vargeloğlu, Öğretmenin kim olduğunu, temel sorumluluklarını, öğrenci olan münasebetin şekilleri hakkında bilgiler verdi. Öğretmen olmak ve öğretmenlik yapmanın birbirinden farklı olgular olduğunun üzerinde durdu.
İyi bir öğretmen olmak için öğretmenin çağın şartlarının farkında olması, bulunduğu coğrafyanın kendine has hususiyetlerini bilmesi gerekliliğini vurguladı.
Öğreticilik hakkında Mahmud Celalettin Ökten, Mevlânâ Celaleddin-i Rûmî, Nurettin Topçu gibi kişilerin eğitim-öğretim hakkındaki görüşlerinden bahsetti. Teknolojinin
öğrenim hayatındaki avantaj ve dezavantajlarındam bahsetti. Program karşılıklı soru ve cevapların ardından teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.
  • Almanhall Veri Tabanı Eğitimi Gerçekleştirildi

• TEBRİK

• BARTIN ÜNİVERSİTESİ İSLAMİ İLİMLER FAKÜLTESİ İLAHİYAT AKREDİTASYONU İÇİN HAZIRLIKLARINI TAMAMLIYOR

• Fakülte Toplantısı Gerçekleştirildi

• "Etkili Öğretmen Olmak" Üzerine Öğrencilere Seminer Verildi

• Akreditasyon Hazırlık Çalışmaları

• Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, İdlib’de düzenlenen hain hava saldırısında şehit olan Mehmetçiklerimiz için bir başsağlığı mesajı yayımladı.

• Arapça Klasik ve Modern Metin Okumaları Dersi Başladı

• Akedemik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi