FAKÜLTEMİZİN BAKKA’YA SUNMUŞ OLDUĞU TEKNİK DESTEK PROGRAMI KAPSAMINDA ISO 9001: 2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ DANIŞMANLIK HİZMETİ PROJESİ’NDE SONA GELİNDİ

ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi’nin kurulmasında son aşama olan danışmanlık hizmeti BAKKA'nın desteği ile 28-30 Ağustos 2018 tarihlerinde tamamlanmıştır. Danışmanlık alan akademik ve idari personelimiz, bu 3 günlük yoğun program süreci içerisinde iç denetçi eğitimi de almıştır. Böylelikle BAKKA projesi tamamlanmış olup ISO 9001: 2015 denetimlerine Fakültemiz hazır hale gelmiştir.

Denetim öncesi yapılan Yönetimi Gözden Geçirme Toplantısı’nda Dekan V. Prof. Dr. Azize TOPER KAYGIN, “Proje aşamasından itibaren sürecin her döneminde aktif görev alan tüm akademik ve idari personelimize, çalışmalarımızı başından beri destekleyen Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Orhan Uzun’a gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.

• Fakülte Toplantısı Gerçekleştirildi

• "Etkili Öğretmen Olmak" Üzerine Öğrencilere Seminer Verildi

• Akreditasyon Hazırlık Çalışmaları

• Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, İdlib’de düzenlenen hain hava saldırısında şehit olan Mehmetçiklerimiz için bir başsağlığı mesajı yayımladı.

• Arapça Klasik ve Modern Metin Okumaları Dersi Başladı

• Akedemik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

• Okuma Grupları Devam Ediyor

• Yönetimi Gözden Geçirme Toplantısı Yapıldı