Hızlı Okuma Hizmetiçi Eğitimi Yapıldı

Fakültemizin 2019 Kalite Çalışmaları kapsamında sene başında planlanan "Hızlı Okuma" hizmetiçi eğitimi, Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Arzu Çevik tarafından fakültemiz öğretim elemanlarına 14.11.2019 tarihinde verildi. Yapılan eğitimde, hızlı okuma yapılırken dikkat edilecek hususlar üzerinde duruldu. Ayrıca konu ile ilgili bazı etkinliklerin de yapıldığı hizmetiçi eğitim, Fakültemiz Dekan V. Prof Dr. Azize TOPER KAYGIN'ın Dr. Öğr. Üyesi Arzu ÇEVİK'e teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.

• Müftülüğümüz ve Bartın Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Birlikteliği İle İstişare Toplantısı Yapıldı

• İlahiyat Akreditasyon Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

• Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesi tarafından hazırlanan proje, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘Gençlik Projeleri Destek Programı’ kapsamında kabul edildi.

• Bartın Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Fakültemizi Ziyaret Etti

• Hızlı Okuma Hizmetiçi Eğitimi Yapıldı

• Bartın İl Müftülüğü Çalışanları Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. Azize TOPER KAYGIN'ı Ziyaret Etti

• Fidan Dikimi