İlk ve Acil Yardım Eğitimi Verildi

01.11.2019 tarihinde Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Erhan Şeker, Öğr. Gör. Pelin Sarıkaya Şeker ile aynı kurum öğrencilerinden Betül Yılmaz, Sevcan İlhan ve Eren Çapkın tarafından İslami İlimler Fakültesi akademik ve idari personeline uygulamalı ilk ve acil yardım eğitimi verildi. Bebek, çocuk ve yetişkin eğitim maketlerinin kullanıldığı uygulamada eğitimde ilk olarak suni teneffüs ve kalp masajı tatbikî olarak gösterildi.

Ardından yaralanmalar, sargı çeşitleri, şok, yanık, zehirlenme ve elektirik çarpması gibi durumlarda yapılacak ilk ve acil yardım konuları da yine uygulamalı olarak anlatıldı. Eğitimin sonunda ay içinde doğan fakülte elemanları için pasta kesildi.

• Müftülüğümüz ve Bartın Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Birlikteliği İle İstişare Toplantısı Yapıldı

• İlahiyat Akreditasyon Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

• Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesi tarafından hazırlanan proje, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘Gençlik Projeleri Destek Programı’ kapsamında kabul edildi.

• Bartın Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Fakültemizi Ziyaret Etti

• Hızlı Okuma Hizmetiçi Eğitimi Yapıldı

• Bartın İl Müftülüğü Çalışanları Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. Azize TOPER KAYGIN'ı Ziyaret Etti

• Fidan Dikimi