İslami İlimler Fakültesi İlk Mezunlarıyla Buluştu

Bartın Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi, ilk mezunları olma özelliğini de taşıyan 2017 mezunları için 22 Ocak 2019’da bir kahvaltı tertip etti. Dekan Vekili Prof. Dr. Azize TOPER KAYGIN ve fakülte akademik kadrosu, mezunlarımızdan Sezer EMLİK, Engin ATALAY, Cemal BİLGİÇ, Necmettin TEKİN, Abdülkadir ARI, Kadir Yasin ŞİT ile bir araya gelerek kendilerinden mezuniyet sonrası kariyer adımlarını dinledi. Bu hasbihal ile gelecekte fakültemizden mezun olacak öğrencilerimiz için de farklı iş imkânları ve bakış açıları hakkında müzakerede bulunuldu. Aralarında öğretmenlik yapan, lisansüstü eğitime yönelen ya da din görevlisi olarak çalışanların bulunduğu 2017 mezunlarımıza Dr. Öğr. Üyesi Coşkun Baba ile Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Altunmeral bu yıl yayınlanan kitaplarını imzalayarak hediye ettiler.

Mezun olan sınıf arkadaşlarıyla ve öğretim üyeleriyle bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getiren mezunlarımız Bartın Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Mezunlar Buluşması’nın geleneksel hale getirilerek devam etmesi temennisinde bulundular.

• Doç. Dr. Kamil ÇOŞTU Jandarma Genel Komutanlığı'nda Seminer Verdi

• Doç. Dr. Kamil ÇOŞTU "Tübitak Bilim Söyleşileri" Etkinliğine Katıldı.

• Dr. Öğr. Üyesi Murat Mirzaoğlu'dan "Savaş, Göç ve Kadın" Konferansı

• Doç. Dr. Mehmet ERGÜN İnsan ve Medeniyet Hareketi Derneği'nde Sohbet Gerçekleştirdi.

• Dr. Öğr. Üyesi Kenda al-TARKAWİ'nin Liderliğinde Arap Dili ve Belağati Okumaları Başladı.

• Arş. Gör. Dr. Yasir BEYATLI'dan Öğretim Elemanlarına Yönelik "ZOTERO" Eğitimi

• Öğr. Gör. Muhammed Türe 4-6 Yaş Kur'an Kursu Öğrencileri İçin Verilen Konserde Yer Aldı