Kalite Eğitiminde Sertifikalar Verildi

Fakültemiz akademik ve idari personeline “ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemleri” başlıklı proje kapsamında gerçekleştirilen eğitimler sonunda sertifikaları verildi.

Fakültemiz tarafından Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın (BAKKA) desteğiyle gerçekleştirilen ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemleri başlıklı projede eğitimler sona erdi. Eğitimleri başarıyla geçen akademik ve idari personelimize Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’un da katıldığı törende sertifikaları verildi.

Kalitenin hayatın her alanda önemli olduğuna vurgu yapan Rektör Uzun, Kalite Yönetim Sistemleri hakkında akademik ve idari personele bilgiler verdi. Rektör Uzun, gerçekleştirilen projeyle ilgili Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Azize Toper Kaygın’a, danışmanlık eğitimini veren Banu Yüksel’e, akademik ve idari personeli de tebrik ederek,  başarılarının devamını diledi.

• İlahiyat Akreditasyon Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

• Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesi tarafından hazırlanan proje, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘Gençlik Projeleri Destek Programı’ kapsamında kabul edildi.

• Bartın Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Fakültemizi Ziyaret Etti

• Hızlı Okuma Hizmetiçi Eğitimi Yapıldı

• Bartın İl Müftülüğü Çalışanları Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. Azize TOPER KAYGIN'ı Ziyaret Etti

• Fidan Dikimi