Kalite Eğitiminde Sertifikalar Verildi

Fakültemiz akademik ve idari personeline “ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemleri” başlıklı proje kapsamında gerçekleştirilen eğitimler sonunda sertifikaları verildi.

Fakültemiz tarafından Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın (BAKKA) desteğiyle gerçekleştirilen ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemleri başlıklı projede eğitimler sona erdi. Eğitimleri başarıyla geçen akademik ve idari personelimize Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’un da katıldığı törende sertifikaları verildi.

Kalitenin hayatın her alanda önemli olduğuna vurgu yapan Rektör Uzun, Kalite Yönetim Sistemleri hakkında akademik ve idari personele bilgiler verdi. Rektör Uzun, gerçekleştirilen projeyle ilgili Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Azize Toper Kaygın’a, danışmanlık eğitimini veren Banu Yüksel’e, akademik ve idari personeli de tebrik ederek,  başarılarının devamını diledi.

• Fakülte Toplantısı Gerçekleştirildi

• "Etkili Öğretmen Olmak" Üzerine Öğrencilere Seminer Verildi

• Akreditasyon Hazırlık Çalışmaları

• Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, İdlib’de düzenlenen hain hava saldırısında şehit olan Mehmetçiklerimiz için bir başsağlığı mesajı yayımladı.

• Arapça Klasik ve Modern Metin Okumaları Dersi Başladı

• Akedemik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

• Okuma Grupları Devam Ediyor

• Yönetimi Gözden Geçirme Toplantısı Yapıldı