Piknik Organizasyonu

Fakültemiz tarafından Bartın ilinin önemli mesire alanlarından Balamba Tabiat Parkı’nda 20.10.2019 tarihinde “Doğada Değerler Eğitimi” ve piknik organize edildi.
İslami İlimler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Azize TOPER KAYGIN
“Dekanlık olarak öğrencilerimizin sadece akademik yönden değil sosyal ve kültürel yönden de gelişmelerini önemsediklerini belirterek bu tür
etkinlikleri sürdürmeyi planladıklarını söyledi.
Organizasyonda görev alanlara ve etkinliğe katılan herkese teşekkür etti.
Fakültemizin kalite politikası çerçevesinde geliştirilen bu tür aktivitelerin “Bartın Üniversitesi Ailesi” olma ve aidiyet duygusunun güçlenmesine katkı sağlayacağını;
fakülte ve üniversite içerisindeki sosyal bağları kuvvetlendirerek öğrenci ve çalışan memnuniyetini, motivasyonunu artıracağını ifade etti.
Bu amaçla planlanan etkinlikte öğrencilerimizin, akademik ve idari personelimizle bir arada olmasının önemine vurgu yaptı.

• Müftülüğümüz ve Bartın Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Birlikteliği İle İstişare Toplantısı Yapıldı

• İlahiyat Akreditasyon Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

• Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesi tarafından hazırlanan proje, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘Gençlik Projeleri Destek Programı’ kapsamında kabul edildi.

• Bartın Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Fakültemizi Ziyaret Etti

• Hızlı Okuma Hizmetiçi Eğitimi Yapıldı

• Bartın İl Müftülüğü Çalışanları Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. Azize TOPER KAYGIN'ı Ziyaret Etti

• Fidan Dikimi