VEDA YEMEĞİ

Fakültemiz Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Cüneyd Aydın hocamızın Üniversitemiz ve Fakültemizdeki görevinden ayrılacak olması nedeniyle, Fakültemiz  tarafından bir veda yemeği düzenlendi. Gecede, Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Azize TOPER KAYGIN’ın, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Asife Ünal’ın ve Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Kamil Çoştu’nun  konuşmalarının ardından hocamıza hediyeleri takdim edildi. Bartın Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi ailesi olarak hocamıza Üniversitemiz ve Fakültemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki akademik kariyerinde başarılar dileriz.

• Fakülte Toplantısı Gerçekleştirildi

• "Etkili Öğretmen Olmak" Üzerine Öğrencilere Seminer Verildi

• Akreditasyon Hazırlık Çalışmaları

• Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, İdlib’de düzenlenen hain hava saldırısında şehit olan Mehmetçiklerimiz için bir başsağlığı mesajı yayımladı.

• Arapça Klasik ve Modern Metin Okumaları Dersi Başladı

• Akedemik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

• Okuma Grupları Devam Ediyor

• Yönetimi Gözden Geçirme Toplantısı Yapıldı