VEDA YEMEĞİ

Fakültemiz Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Cüneyd Aydın hocamızın Üniversitemiz ve Fakültemizdeki görevinden ayrılacak olması nedeniyle, Fakültemiz  tarafından bir veda yemeği düzenlendi. Gecede, Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Azize TOPER KAYGIN’ın, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Asife Ünal’ın ve Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Kamil Çoştu’nun  konuşmalarının ardından hocamıza hediyeleri takdim edildi. Bartın Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi ailesi olarak hocamıza Üniversitemiz ve Fakültemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki akademik kariyerinde başarılar dileriz.

• İlahiyat Akreditasyon Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

• Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesi tarafından hazırlanan proje, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘Gençlik Projeleri Destek Programı’ kapsamında kabul edildi.

• Bartın Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Fakültemizi Ziyaret Etti

• Hızlı Okuma Hizmetiçi Eğitimi Yapıldı

• Bartın İl Müftülüğü Çalışanları Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. Azize TOPER KAYGIN'ı Ziyaret Etti

• Fidan Dikimi