Yönetimi Gözden Geçirme Toplantısı Yapıldı

17.01. 2019'da YGG toplantısı yapıldı. Toplantıda güçlü zayıf yönler, fırsatlar tehditler, swot analizleri, kalite faaliyet planları, risk analizleri, süreç performans izleme karneleri, paydaş beklentileri gözden geçirildi. Toplantı sonunda Ocak ayı içerisinde doğanlar için pasta kesildi.

Toplantı sonrasında, Üniversitemiz kütüphanesi kaynaklarını 2019 yılı içerisinde en fazla kullanan Fakültemiz akademik personeli Arş. Gör. Mehmet Yunus YAZICI, Dr. Öğr. Üyesi Yunus ABDURAHİMOĞLU, Dr. Öğr. Üyesi Vahit CELAL'e ; idari personel Buket Karaağın'a ve öğrencilerimizden Hülya UCGAN, Rümeysa KARAPUNAR, Mehmet Reşit POLAT’ a tebrik ve başarı belgeleri verildi.
  • Almanhall Veri Tabanı Eğitimi Gerçekleştirildi

• TEBRİK

• BARTIN ÜNİVERSİTESİ İSLAMİ İLİMLER FAKÜLTESİ İLAHİYAT AKREDİTASYONU İÇİN HAZIRLIKLARINI TAMAMLIYOR

• Fakülte Toplantısı Gerçekleştirildi

• "Etkili Öğretmen Olmak" Üzerine Öğrencilere Seminer Verildi

• Akreditasyon Hazırlık Çalışmaları

• Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, İdlib’de düzenlenen hain hava saldırısında şehit olan Mehmetçiklerimiz için bir başsağlığı mesajı yayımladı.

• Arapça Klasik ve Modern Metin Okumaları Dersi Başladı

• Akedemik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi