2018-2019 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Gerçekleştirildi.

Tören, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da teşrifleriyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlendi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Mustafa Aral, Prof. Dr. Selman Karayılmazlar ve Prof. Dr. Sedat Yazıcı; Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çetin Semerci ve Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. Azize Toper Kaygın ile aralarında fakültemiz 4. Sınıf öğrencisi Meral Gülek’in de bulunduğu öğrenci temsilcileri, ilgili Bakanlar, ilgili Kurum Başkanları, Büyükelçiler, devlet protokolünden birçok kişi ile birlikte 2000 kişinin üzerinde katılım olan törende YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan birer konuşma gerçekleştirdi.

• 2020-2021 Akademik Yılı Bahar Dönemi Genel Bir Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

• Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

• Hazırlık Sınıfı Öğrencileri Bilgilendirme Toplantısı

• TS EN ISO9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi İç Denetimi Gerçekleştirildi