Dr. Öğrt. Üyesi Erdoğan KÖYCÜ Hadis alanında Mi'râc Algısı ve Mi'râciyyeler'i; İslam Hukuku alanında Dr. Öğrt. Üyesi Muhammet Abdülmecit KARAASLAN İslam Deniz Ticaret Hukuku ve İslam Çevre Hukuku adlı iki kitabı; İslam Felsefesi alanında Dr. Öğrt. Üyesi Vahit CELAL Çağdaş Düşünür İbrahim Mominov'un İlmî Faaliyetleri -Özbekistan-SSCB Dönemi-'ni; Mantık alanında ise Dr. Öğrt. Üyesi Coşkun BABA Meclis Tutanaklarının Mantıksal Açıdan İncelenmesi -"TBMM 20. Dönem 1. Yasama Yılı Genel Kurul Tutanakları Örneğinde" isimli kitaplarını yayınladılar.
  • Fakülte Toplantısı Gerçekleştirildi

• "Etkili Öğretmen Olmak" Üzerine Öğrencilere Seminer Verildi

• Akreditasyon Hazırlık Çalışmaları

• Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, İdlib’de düzenlenen hain hava saldırısında şehit olan Mehmetçiklerimiz için bir başsağlığı mesajı yayımladı.

• Arapça Klasik ve Modern Metin Okumaları Dersi Başladı

• Akedemik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

• Okuma Grupları Devam Ediyor

• Yönetimi Gözden Geçirme Toplantısı Yapıldı