“Dini Düşüncenin Gelişiminde Hangisi Etkilidir? Aile mi, Okul mu?” Konulu Münazara Etkinliği Gerçekleştirildi

“Dini Düşüncenin Gelişiminde Hangisi Etkilidir? Aile mi, Okul mu?” konulu münazara programı 18.12.2018 Salı Günü Saat 15:00’da Üniversitemiz Kutlubey Kampüsü Mühendislik Binası Konferans Salonunda İslami İlimler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Azize Toper Kaygın’ın açış konuşmasıyla başladı. Behram Aytekin’in jüri üyelerini ve münazaraya katılan öğrencileri sunumunun ardından ekipler sırayla söz alarak görüşlerini savundu. Jüri değerlendirmesinin sonucu, dini düşüncenin gelişiminde okulun daha etkili olduğunu savunan takımın münazaranın galibi olduğunu gösterdi.

Jüri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Altunmeral ve Jüri üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Coşkun Baba, Dr. Öğr. Üyesi Ümmühan Ark ile münazaracı olan öğrencilere belgeleri ve hediyeleri Dekan Vekilimiz tarafından verildi.

Program, ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi kapsamında gerçekleştirilen eğitimlerin düzenleyici ve katılımcılarına sertifikalarının verilmesiyle devam etti.

Kalite Komisyonu Üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Kamil Çoştu, Dr. Öğr. Üyesi Coşkun Baba,  Dr. Öğr. Üyesi, Arş. Gör. Duygu Kayalık Şahin, Arş. Gör. Zeynep Yazıcı’ya teşekkür belgeleri ve “ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Standardı bilgilendirme, kök neden analizi ve düzeltici faaliyet formu hazırlama – Stratejik Planlama – Süreç Yönetimi ve Süreç Bazlı Risk Analizi” eğitimlerine katılan 52 İslami İlimler Fakültesi öğrencisine sertifikaları takdim edildi.

Programda ayrıca Arapça ve İngilizce Yabancı Dil Çalışma Grupları Yürütücüleri Öğr. Gör. Ayhan Can,  Dr. Öğr. Üyesi Yahya Salih Al-Hajm, Dr. Öğr. Üyesi Mahmoud Qaddoum, Dr. Öğr. Üyesi Kenda Al-Tarkawi, Arş. Gör. Zeynep Yazıcı; kitap okuma etkinliği koordinatörleri Dr. Öğr. Üyesi Coşkun Baba ve Dr. Öğr. Üyesi Abdülmecit Karaaslan, araştırma ve tez yazım teknikleri eğitimini veren Arş. Gör. Mehmet Yunus Yazıcı, Arş. Gör. Hayrettin Bahar; değişim programları hakkında bilgilendirme etkinlikleri düzenleyen Dr. Öğr. Üyesi Nihat Durmaz, Arş. Gör. Mehmet Yunus Yazıcı ve Arş. Gör. Zeynep Yazıcı’ya teşekkür belgeleri verildi.

Fakültemiz, kütüphane kaynaklarını en fazla kullanan akademik ve idari personeli ile öğrencileri: Dr. Öğr. Üyesi M. Ali Yıldız, Buket Karaağın, Rümeysa Karapınar, M. Reşit Polat, Döndü Sakallı’ya tebrik ve başarı belgeleri sunuldu.

Etkinlik, İslami İlimler Fakültesi aile fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

• Fakülte Toplantısı Gerçekleştirildi

• "Etkili Öğretmen Olmak" Üzerine Öğrencilere Seminer Verildi

• Akreditasyon Hazırlık Çalışmaları

• Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, İdlib’de düzenlenen hain hava saldırısında şehit olan Mehmetçiklerimiz için bir başsağlığı mesajı yayımladı.

• Arapça Klasik ve Modern Metin Okumaları Dersi Başladı

• Akedemik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

• Okuma Grupları Devam Ediyor

• Yönetimi Gözden Geçirme Toplantısı Yapıldı