Fakültemizde Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

İslami İlimler Fakültesi Akademik Kurulu 12 Şubat 2019 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sayın Orhan UZUN'un katılımlarıyla, Kutlubey Kampüsü Sözel Derslik Binasında toplandı.

Toplantı Dekan V. Prof. Dr. Azize TOPER KAYGIN’ın gerçekleştirdiği sunumla başladı. Dekan Vekilimiz sunumunda fakültemizin mevcut durumu, fiziki şartları, akademik ve idari personel sayısına dair bilgiler, 2018 yılı içerisinde fakültemizin gerçekleştirmiş olduğu akademik ve sosyal faaliyetler, hedefler, performans göstergeleri ile çeşitli istatistiki bilgileri paylaştı. Konuşmasında özellikle geçtiğimiz sene Fakültemizin Türkiye’de İlahiyat ve İslami İlimler Fakülteleri arasında ve üniversitemiz bünyesinde bir ilki gerçekleştirerek almaya hak kazandığı TS EN ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ve IQNet Belge ve Markası kapsamında yürütülen kalite çalışmalarından da bahsetti.

Akabinde öncelikle projeler yaparak finansal kaynağı temin eden ve hem akademik, idari personele ve hem de öğrencilere ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi eğitimini sağlayan, sonrasında danışmanlık hizmeti alan; gerekli hazırlıkları, tüm çalışmaları ve süreçleri başarıyla tamamlayarak kalite belgesi almaya hak kazanan fakültemizi ve çalışanlarını tebrik eden Rektörümüz Prof. Dr. Orhan UZUN, Üniversite ve Fakülte bazında hedeflenen proje ve akademik çalışmalarla ilgili de bir değerlendirme konuşması yaptı.

• İlahiyat Akreditasyon Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

• Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesi tarafından hazırlanan proje, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘Gençlik Projeleri Destek Programı’ kapsamında kabul edildi.

• Bartın Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Fakültemizi Ziyaret Etti

• Hızlı Okuma Hizmetiçi Eğitimi Yapıldı

• Bartın İl Müftülüğü Çalışanları Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. Azize TOPER KAYGIN'ı Ziyaret Etti

• Fidan Dikimi