Hızlı Okuma Hizmetiçi Eğitimi Yapıldı

Fakültemizin 2019 Kalite Çalışmaları kapsamında sene başında planlanan "Hızlı Okuma" hizmetiçi eğitimi, Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Arzu Çevik tarafından fakültemiz öğretim elemanlarına 14.11.2019 tarihinde verildi. Yapılan eğitimde, hızlı okuma yapılırken dikkat edilecek hususlar üzerinde duruldu. Ayrıca konu ile ilgili bazı etkinliklerin de yapıldığı hizmetiçi eğitim, Fakültemiz Dekan V. Prof Dr. Azize TOPER KAYGIN'ın Dr. Öğr. Üyesi Arzu ÇEVİK'e teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.
  • Fakülte Toplantısı Gerçekleştirildi

• "Etkili Öğretmen Olmak" Üzerine Öğrencilere Seminer Verildi

• Akreditasyon Hazırlık Çalışmaları

• Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, İdlib’de düzenlenen hain hava saldırısında şehit olan Mehmetçiklerimiz için bir başsağlığı mesajı yayımladı.

• Arapça Klasik ve Modern Metin Okumaları Dersi Başladı

• Akedemik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

• Okuma Grupları Devam Ediyor

• Yönetimi Gözden Geçirme Toplantısı Yapıldı