Kalite Eğitiminde Sertifikalar Verildi

Fakültemiz akademik ve idari personeline “ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemleri” başlıklı proje kapsamında gerçekleştirilen eğitimler sonunda sertifikaları verildi.

Fakültemiz tarafından Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın (BAKKA) desteğiyle gerçekleştirilen ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemleri başlıklı projede eğitimler sona erdi. Eğitimleri başarıyla geçen akademik ve idari personelimize Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’un da katıldığı törende sertifikaları verildi.

Kalitenin hayatın her alanda önemli olduğuna vurgu yapan Rektör Uzun, Kalite Yönetim Sistemleri hakkında akademik ve idari personele bilgiler verdi. Rektör Uzun, gerçekleştirilen projeyle ilgili Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Azize Toper Kaygın’a, danışmanlık eğitimini veren Banu Yüksel’e, akademik ve idari personeli de tebrik ederek,  başarılarının devamını diledi.

• 2020-2021 Akademik Yılı Bahar Dönemi Genel Bir Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

• Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

• Hazırlık Sınıfı Öğrencileri Bilgilendirme Toplantısı

• TS EN ISO9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi İç Denetimi Gerçekleştirildi