Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı Sergisi Yapıldı

İslami İlimler Fakültesi 2. sınıf öğrencileri "Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı" adı altında aldıkları ders kapsamında, dönem içerisinde yaptıkları materyalleri Bartın Üniversitesi Kutlubey Kampüsü Sözel derslik binasında sergileyerek herkesin beğenisine sundular. 15 Mayıs saat 10:00'da açılan "Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı" sergisi, bir çok akademisyen ile diğer fakültelerin öğrencileri tarafından yoğun ilgi gördü.  Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan UZUN, İslami İlimler Fakültesi dekan vekili Prof. Dr. Azize TOPER KAYGIN, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çetin SEMERCİ, Eğitim Fakültesi eğitim bilimleri bölüm başkanı Prof. Dr. Nuriye SEMERCİ ve  sergi koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Coşkun BABA  öğrencilerin hazırladıkları materyalleri tek tek gezip incelemelerde bulundular.  Bartın Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Orhan UZUN, öğrencilerin  materyal sunumlarını dinleyerek onları tebrik etti ve önerilerde bulundu. Sergi Saat 16:00'a sona ermiştir.
  • Fakülte Toplantısı Gerçekleştirildi

• "Etkili Öğretmen Olmak" Üzerine Öğrencilere Seminer Verildi

• Akreditasyon Hazırlık Çalışmaları

• Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, İdlib’de düzenlenen hain hava saldırısında şehit olan Mehmetçiklerimiz için bir başsağlığı mesajı yayımladı.

• Arapça Klasik ve Modern Metin Okumaları Dersi Başladı

• Akedemik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

• Okuma Grupları Devam Ediyor

• Yönetimi Gözden Geçirme Toplantısı Yapıldı