Okuma Grupları Devam Ediyor

2019-2020 Eğitim öğretim yılı güz dönemi final-bütünleme arası gelenek haline getirilen "3 Ciltlik Hasan Basri Çantay-Kur'ân-ı Hakîm Meâl-i Kerîm Tefsirli Meâli Okuma Kampı" nın  altıncısı yapıldı. Tefsirli Meâl Okuma Kampına 11 kişi katılmış olup sabah 09:00-akşam üstü 17:30 arasında 5 gün süren faaliyette öğrencilerimiz, 10-15 cüz arasında okuma yaptılar.  Öğrencilerimize bu gönüllü katılımlarının ödülü olarak katılım belgesi verilmiş olup İslami İlimler Fakültesi Ailesi adına kendilerine teşekkür ederiz. Programın açılmasına teşvikleri olan başta Dekan Vekilemiz Prof. Dr. Azize TOPER KAYGIN'a, dekan yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Kamil ÇOŞTU ve Dr. Öğr. Üyesi Coşkun BABA hocalarımıza, Fakülte Sekreterimiz Mehmet ŞERBETÇİ beylere ve adını burada anmayı itâle-i kelam addettiğimiz tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz. Program sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi M. Abdülmecit KARAASLAN'a ve okuma grubuna devam eden öğrencilere katılım belgesi verilmiştir.
  • Fakülte Toplantısı Gerçekleştirildi

• "Etkili Öğretmen Olmak" Üzerine Öğrencilere Seminer Verildi

• Akreditasyon Hazırlık Çalışmaları

• Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, İdlib’de düzenlenen hain hava saldırısında şehit olan Mehmetçiklerimiz için bir başsağlığı mesajı yayımladı.

• Arapça Klasik ve Modern Metin Okumaları Dersi Başladı

• Akedemik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

• Okuma Grupları Devam Ediyor

• Yönetimi Gözden Geçirme Toplantısı Yapıldı