Üniversitemizden Mehmetçik İçin "Zafer Duası"

Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesi tarafından düzenlenen programda, Barış Pınarı Harekâtı’na katılan askerlerimiz için Kur’an-ı Kerim okunarak, dua edildi.

Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesi tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye Milli Ordusu ile birlikte Suriye'nin kuzeyinde gerçekleştirdiği ‘Barış Pınarı Harekâtı’ dolayısıyla Kur’an-ı Kerim okunarak, dualar edildi.

Üniversitesimiz Kutlubey Kampüsü’nde yer alan camide gerçekleştirilen program, İslami İlimler Fakültesi öğretim elemanları Arş. Gör. Hayrettin Bahar ve Arş. Gör. Mustafa Yanç’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Kur’an-ı Kerim tilavetinde bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan ‘Barış Pınarı Harekâtı’nın zaferle sonuçlanması için Fetih Suresi’nin okunmasının ardından, Öğr. Gör. İbrahim Urgancı tarafından dua edildi.

Programda ayrıca Arş. Gör. Dr. Veysel Gengil de bir vaaz vererek, İslam’da sefer, zafer ve şehitlik makamı gibi konulara değindi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun ile birlikte akademik ve idari personelin katıldığı programa, öğrenciler de yoğun ilgi gösterdi.

• Müftülüğümüz ve Bartın Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Birlikteliği İle İstişare Toplantısı Yapıldı

• İlahiyat Akreditasyon Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

• Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesi tarafından hazırlanan proje, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘Gençlik Projeleri Destek Programı’ kapsamında kabul edildi.

• Bartın Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Fakültemizi Ziyaret Etti

• Hızlı Okuma Hizmetiçi Eğitimi Yapıldı

• Bartın İl Müftülüğü Çalışanları Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. Azize TOPER KAYGIN'ı Ziyaret Etti

• Fidan Dikimi