VEDA YEMEĞİ

Fakültemiz Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Cüneyd Aydın hocamızın Üniversitemiz ve Fakültemizdeki görevinden ayrılacak olması nedeniyle, Fakültemiz  tarafından bir veda yemeği düzenlendi. Gecede, Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Azize TOPER KAYGIN’ın, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Asife Ünal’ın ve Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Kamil Çoştu’nun  konuşmalarının ardından hocamıza hediyeleri takdim edildi. Bartın Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi ailesi olarak hocamıza Üniversitemiz ve Fakültemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki akademik kariyerinde başarılar dileriz.

• 2020-2021 Akademik Yılı Bahar Dönemi Genel Bir Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

• Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

• Hazırlık Sınıfı Öğrencileri Bilgilendirme Toplantısı

• TS EN ISO9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi İç Denetimi Gerçekleştirildi