Yeni Başlayan Akademik Personele Ziyaretlerde Bulunuldu

Bartın Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi dekanı Prof. Dr. Azize TOPER KAYGIN, dekan yardımcıları Dr. Öğrt. Üyesi Coşkun BABA, Dr. Öğrt. Üyesi Kamil Çoştu ve fakülte sekreteri Mehmet ŞERBETÇİ ile birlikte yeni başlayan akademik personele hoşgeldin ziyaretleri yapıldı. Öğr. Görevlisi Adnan YAMAÇ, Öğr. Görevlisi Ayhan CAN, Öğr. Görevlisi Muhammed TÜRE, Öğr. Görevlisi Nefise KULOĞLU ve Arş. Gör. Seher ÖZTOPRAK'ın odalarına ziyaret edilerek başarı temennilerinde bulunuldu.
  • Akedemik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

• Okuma Grupları Devam Ediyor

• Yönetimi Gözden Geçirme Toplantısı Yapıldı

• Bartın Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Elemanları 2019 Yılında Beş Yeni Kitap Yayınladı

• Müftülüğümüz ve Bartın Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Birlikteliği İle İstişare Toplantısı Yapıldı

• İlahiyat Akreditasyon Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

• Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesi tarafından hazırlanan proje, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘Gençlik Projeleri Destek Programı’ kapsamında kabul edildi.

• Bartın Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Fakültemizi Ziyaret Etti

• Hızlı Okuma Hizmetiçi Eğitimi Yapıldı