Yeni Başlayan Akademik Personele Ziyaretlerde Bulunuldu

Bartın Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi dekanı Prof. Dr. Azize TOPER KAYGIN, dekan yardımcıları Dr. Öğrt. Üyesi Coşkun BABA, Dr. Öğrt. Üyesi Kamil Çoştu ve fakülte sekreteri Mehmet ŞERBETÇİ ile birlikte yeni başlayan akademik personele hoşgeldin ziyaretleri yapıldı. Öğr. Görevlisi Adnan YAMAÇ, Öğr. Görevlisi Ayhan CAN, Öğr. Görevlisi Muhammed TÜRE, Öğr. Görevlisi Nefise KULOĞLU ve Arş. Gör. Seher ÖZTOPRAK'ın odalarına ziyaret edilerek başarı temennilerinde bulunuldu.
  • 2020-2021 Akademik Yılı Bahar Dönemi Genel Bir Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

• Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

• Hazırlık Sınıfı Öğrencileri Bilgilendirme Toplantısı

• TS EN ISO9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi İç Denetimi Gerçekleştirildi