“Zaman Yönetimi” Eğitimi Gerçekleşti

31.08.2018 tarihinde fakültemiz akademik ve idari personeline Eğitim Fakültesi, Eğitim Yönetimi Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Seçil Eda ÖZKAYRAN tarafından “Zaman Yönetimi” konusunda seminer verildi. Seminerde verimli çalışmak için hangi saatlerde hangi işlerin yapılması gerektiği, zaman tuzakları, işlerin aciliyeti ve önemine göre tasnif etme, yetki ve görevleri devretme, toplantı ve yazışmaların zaman yönetimine etkisine dair konulara yer verildi. Doğru zaman yönetimi için öncelikleri belirleyip plan yapmanın önemine değinen Dr. ÖZKAYRAN, günlük, haftalık, aylık, yıllık planların işlerin birikmesinin önüne geçeceğine dair vurgu yaptı. Seminerin soru-cevap bölümü ile tamamlanmasının ardından Dekan V. Prof. Dr. Azize TOPER KAYGIN, Dr. Öğretim Üyesi Seçil Eda ÖZKAYRAN’a teşekkür belgesi ve çiçek buketi takdim etti.

• İlahiyat Akreditasyon Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

• Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesi tarafından hazırlanan proje, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘Gençlik Projeleri Destek Programı’ kapsamında kabul edildi.

• Bartın Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Fakültemizi Ziyaret Etti

• Hızlı Okuma Hizmetiçi Eğitimi Yapıldı

• Bartın İl Müftülüğü Çalışanları Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. Azize TOPER KAYGIN'ı Ziyaret Etti

• Fidan Dikimi