“Zaman Yönetimi” Eğitimi Gerçekleşti

31.08.2018 tarihinde fakültemiz akademik ve idari personeline Eğitim Fakültesi, Eğitim Yönetimi Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Seçil Eda ÖZKAYRAN tarafından “Zaman Yönetimi” konusunda seminer verildi. Seminerde verimli çalışmak için hangi saatlerde hangi işlerin yapılması gerektiği, zaman tuzakları, işlerin aciliyeti ve önemine göre tasnif etme, yetki ve görevleri devretme, toplantı ve yazışmaların zaman yönetimine etkisine dair konulara yer verildi. Doğru zaman yönetimi için öncelikleri belirleyip plan yapmanın önemine değinen Dr. ÖZKAYRAN, günlük, haftalık, aylık, yıllık planların işlerin birikmesinin önüne geçeceğine dair vurgu yaptı. Seminerin soru-cevap bölümü ile tamamlanmasının ardından Dekan V. Prof. Dr. Azize TOPER KAYGIN, Dr. Öğretim Üyesi Seçil Eda ÖZKAYRAN’a teşekkür belgesi ve çiçek buketi takdim etti.

• Fakülte Toplantısı Gerçekleştirildi

• "Etkili Öğretmen Olmak" Üzerine Öğrencilere Seminer Verildi

• Akreditasyon Hazırlık Çalışmaları

• Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, İdlib’de düzenlenen hain hava saldırısında şehit olan Mehmetçiklerimiz için bir başsağlığı mesajı yayımladı.

• Arapça Klasik ve Modern Metin Okumaları Dersi Başladı

• Akedemik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

• Okuma Grupları Devam Ediyor

• Yönetimi Gözden Geçirme Toplantısı Yapıldı