Akedemik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Fakültemiz 2019 Genel Değerlendirme Akademik Kurul Toplantısı, 12.2.2020 tarihinde saat 10:30'da öğretim elemanlarımız, dekan yardımcılarımız, dekan vekilimiz Prof. Dr. Azize TOPER KAYGIN ve rektörümüz Prof. Dr. Orhan UZUN’un katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantı Prof. Dr. Azize TOPER KAYGIN'ın açılış konuşması ve sunumu ile başladı Sunumda 2019 yılı içindeki eğitim-öğretim faaliyetleri, etkinlikler ve akademik çalışmalar ve kalite çalışmaları hakkında bilgi verildi. Sunumun ardından fakülte eğitim elemanları ile çeşitli
müzakereler gerçekleştirildi. Müzakerenin akabinde Prof. Dr. Orhan UZUN sunuma dair değerlendirmelerde bulundu. Toplantı dilek ve temenniler son buldu.
  • Almanhall Veri Tabanı Eğitimi Gerçekleştirildi

• TEBRİK

• BARTIN ÜNİVERSİTESİ İSLAMİ İLİMLER FAKÜLTESİ İLAHİYAT AKREDİTASYONU İÇİN HAZIRLIKLARINI TAMAMLIYOR

• Fakülte Toplantısı Gerçekleştirildi

• "Etkili Öğretmen Olmak" Üzerine Öğrencilere Seminer Verildi

• Akreditasyon Hazırlık Çalışmaları

• Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, İdlib’de düzenlenen hain hava saldırısında şehit olan Mehmetçiklerimiz için bir başsağlığı mesajı yayımladı.

• Arapça Klasik ve Modern Metin Okumaları Dersi Başladı

• Akedemik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi