Fakültemiz öğrencilerinin hazırladığı 4 proje “TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destek Programı” kapsamında destek almaya hak kazandı.

Fakültemiz öğrencilerinin hazırladığı 4 proje, TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer bulundu. Öğrencilerimizden Büşra ÖZGAT, Ebrar ALÇORBA, Ali Fatih TAŞDEMİR ve Ahmet GÖÇER’in  yürütücüsü olduğu proje, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Altunmeral’in danışmanlığında kabul edildi.

Yine öğrencilerimizden Ebubekir Küçük ve Enes Bayrak’ın projeleri, Dr. Öğr. Üyesi Kamil ÇOŞTU’nun, Zehra Satılmış’ın projesi ise Dr. Öğr. Üyesi Cüneyd Aydın’ın danışmanlığında kabul edildi.

• İlahiyat Akreditasyon Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

• Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesi tarafından hazırlanan proje, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘Gençlik Projeleri Destek Programı’ kapsamında kabul edildi.

• Bartın Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Fakültemizi Ziyaret Etti

• Hızlı Okuma Hizmetiçi Eğitimi Yapıldı

• Bartın İl Müftülüğü Çalışanları Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. Azize TOPER KAYGIN'ı Ziyaret Etti

• Fidan Dikimi