Fakültemiz öğrencilerinin hazırladığı 4 proje “TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destek Programı” kapsamında destek almaya hak kazandı.

Fakültemiz öğrencilerinin hazırladığı 4 proje, TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer bulundu. Öğrencilerimizden Büşra ÖZGAT, Ebrar ALÇORBA, Ali Fatih TAŞDEMİR ve Ahmet GÖÇER’in  yürütücüsü olduğu proje, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Altunmeral’in danışmanlığında kabul edildi.

Yine öğrencilerimizden Ebubekir Küçük ve Enes Bayrak’ın projeleri, Dr. Öğr. Üyesi Kamil ÇOŞTU’nun, Zehra Satılmış’ın projesi ise Dr. Öğr. Üyesi Cüneyd Aydın’ın danışmanlığında kabul edildi.

• Fakülte Toplantısı Gerçekleştirildi

• "Etkili Öğretmen Olmak" Üzerine Öğrencilere Seminer Verildi

• Akreditasyon Hazırlık Çalışmaları

• Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, İdlib’de düzenlenen hain hava saldırısında şehit olan Mehmetçiklerimiz için bir başsağlığı mesajı yayımladı.

• Arapça Klasik ve Modern Metin Okumaları Dersi Başladı

• Akedemik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

• Okuma Grupları Devam Ediyor

• Yönetimi Gözden Geçirme Toplantısı Yapıldı