Temel İslam Bilimleri Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Erdoğan KÖYCÜ’nün Muallel Hadisler Adlı 9.Kitabı Yayınlandı.

Temel İslam Bilimleri Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Erdoğan KÖYCÜ’nün Uluslararası yayınevi statüsünde olan Araştırma Yayınlarından 5 (1-Sunenu’t-Tirmizî’nin Metot Yönünden İncelenmesi (Ankara, 2013), 2-el-Mizzî’nin Hadis İlmindeki Yeri, Araştırma Yayınları, (Ankara, 20139, 3-Men Kezebe “Kim Benim Üzerime Kasten Yalan Söylerse Cehennemdeki Yerine Hazırlansın.” Hadisi Üzerine Bir Araştırma, (Ankara, 2013), 4-Muhammed b. Îsâ et-Tirmizî’nin Eserleri Üzerine Yapılan Çalışmalar, (Ankara, 2016), 5-Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Hadis ve Sünnet Bilinci, (Ankara, 2018), Hikmetevi Yayınlarından, 2, (6-Mi’râc Algısı ve Mi’râciyyeler, (İstanbul, 2019), 7-Tıbb-ı Nebevî ve Karantina (Tarih ve Literatür), (İstanbul, 2020) ve Son Çağ Yayınlarından 1 8-Dünden Bugüne Prof. Dr. Yûsuf el-Karadâvî, (Ankara, 2022) olmak üzere 8 eseri yayınlanmıştı. Hocamızı tebrik ediyoruz.
  • Kutlubey Kampüsü'ne "Sıfır Atık Temel Seviye Belgesi" Verildi