“Öğretmenlik Uygulaması-II” Dersini Alacak Öğrencilerin Dikkatine

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından 22 Şubat 2023 tarihinde yapılan açıklama doğrultusunda, “Öğretmenlik Uygulaması II” dersini alan öğrenciler (YÖK tarafından alınacak yeni bir karara kadar), 2022-2023 Akademik Yılı Bahar Döneminde talepleri halinde halihazırda bulundukları illerdeki üniversitelerde devam edebileceklerdir. Öğrenciler diğer derslerini kayıtlı oldukları üniversitelerden uzaktan (çevrim içi) öğretim yöntemi ile almaya devam edeceklerdir.

Öğrencilerin aşağıda durumlarına uygun seçeneğe göre, başvurularını 03 Mart 2023 tarihi saat 17.00’a kadar ilgili Fakülteye mail yoluyla yapmaları gerekmektedir.

ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI II BAŞVURU SÜRECİ

1) Bartın Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğrencisi Olup Bartın Dışındaki Bir İlde Uygulamaya Gidecekler

Bu öğrencilerimizin, “Öğretmenlik Uygulaması II Dersi Başvuru Dilekçesi (Giden Öğrenciler İçin)” ile eklerini pdf formatında iif@bartin.edu.tr mail adresine 03 Mart 2023 tarihine kadar göndermeleri gerekmektedir. Bu öğrencilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için mümkün olan en kısa sürede dilekçe ve eklerini göndermeleri ve aynı zamanda gitmek istedikleri Üniversite / Fakülteye başvuru yaparak kayıt olmaları önem arz etmektedir. Gidilmek istenilen Üniversite / Fakültenin kayıt tarihleri, yapılan duyuru ve açıklamalar ile istenilen belgelerin dikkate alınması gerektiği unutulmamalıdır.
Dilekçe 1: “Öğretmenlik Uygulaması II Dersi Başvuru Dilekçesi –Giden Öğrenciler İçin”

2) Bartın Üniversitesi Öğrencisi Olmayan, Bartın İli Merkez MEB Okullarında Uygulamaya Gidecekler

Bartın Üniversitesi dışında bir üniversitede kayıtlı lisans öğrencileri,  “Öğretmenlik Uygulaması II Dersi Başvuru Dilekçesi  (Gelen Öğrenciler İçin)” ile eklerini pdf formatında iif@bartin.edu.tr mail adresine 03 Mart 2023 tarihine kadar göndermeleri gerekmektedir. Bu durumdaki öğrenciler, Fakültemiz “İslami İlimler Programına” başvuru yapabilirler. Eşdeğer program olmayan alanlardaki başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. Başvuru yapan öğrenciler, Bartın İli Merkez okullarında uygulamaya gidebileceklerdir. Öğrenciler diğer derslerini kayıtlı oldukları Üniversitelerden uzaktan (çevrim-içi) öğretim yöntemi ile almaya devam edeceklerdir.
Dilekçe 2: “Öğretmenlik Uygulaması II Dersi Başvuru Dilekçesi –Gelen Öğrenciler İçin”

--------------------------------------------

İletişim: İslami İlimler Fakültesi Dekanlığı

Adres: Bartın Üniversitesi, Kutlubey Yazıcılar Yerleşkesi 74100, Merkez / Bartın