2209-A Projesi Desteklenmeye Değer Görülen Öğrencilerimize ve Danışmanlarına Tebrik Belgesi Verildi

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” kapsamında “Keloğlan Masalları Çizgi Filminde Değerler Eğitimi” adlı 2209A projesi 2021/1 döneminde desteklenmeye değer görülen öğrencimiz Ramazan BAŞDAŞ ile “Nasreddin Hoca Zaman Yolcusu Çizgi Filminde Değerler Eğitimi” adlı 2209A projesi 2021/2 döneminde desteklenmeye değer görülen öğrencimiz Adnan SEVMEZLER’e ve bu öğrencilerimizin danışmanı Doç. Dr. Kamil ÇOŞTU’ya başarılarından dolayı Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Erol KIRDAR tarafından 13 Haziran 2022 pazartesi günü tebrik belgesi verildi.