Bartın Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Fakültemizi Ziyaret Etti

Bartın Anadolu İmam Hatip Lisesi Arapça kulübü olarak 25 öğrenci, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında 25-26 Kasım 2019 tarihinde fakültemizi ziyaret ettiler. Fakültemizi ziyarete gelen heyeti ve öğrencileri, Dekan Vekilimiz Sayın Prof. Dr. Azize Toper Kaygın karşıladı. Fakültemizin misyon ve vizyonu, faaliyetleri hakkında bilgi veren Prof. Dr. Azize Toper Kaygın, öğretmenler günü kapsamında fakültemizi ziyaretlerinde ötürü çok memnun olduğunu belirterek öğrencilere teşekkür etti. Ardından Arş. Gör. Feyza Nur Kaleci, Kutlubey Yerleşkesini tanıttı. Prof. Dr. Asife Ünal ve Dr. Öğr. Üyesi Yunus Abdurrahimoğlu, öğrencilerle gelecek yönelimlerine ilişkin keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Arapça Kulübü öğrencileri, Dr. Öğr. Üyesi Mahmod Qaddom’ın dersine girerek arapça dersleri hakkında ayrıntılı bilgi edindiler. Dr. Öğr. Üyesi Kenda Alterkawi de bölüm ve dersler hakkında bilgi vererek, öğrencilerle sohbetinde dil bilmenin bir dünya bilmek olduğunun önemine işaret etti. Dekan V. Prof. Dr. Azize Toper Kaygın tarafından ziyarete gelen heyete ve öğrencilere hediye takdiminde bulunuldu.

• Fakülte Toplantısı Gerçekleştirildi

• "Etkili Öğretmen Olmak" Üzerine Öğrencilere Seminer Verildi

• Akreditasyon Hazırlık Çalışmaları

• Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, İdlib’de düzenlenen hain hava saldırısında şehit olan Mehmetçiklerimiz için bir başsağlığı mesajı yayımladı.

• Arapça Klasik ve Modern Metin Okumaları Dersi Başladı

• Akedemik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

• Okuma Grupları Devam Ediyor

• Yönetimi Gözden Geçirme Toplantısı Yapıldı