Fakültemiz Bir İlki Gerçekleştirdi

Fakültemiz TS_EN_ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgelendirme yönünde yapılan kontrollerde başarılı olarak Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi.

Fakültemiz Türk Standartları Enstitüsü (TSE) yetkilileri tarafından 2 gün boyunca yapılan değerlendirmelerin ardından TS_EN_ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgelendirmesi yönünde başarılı oldu. Böylece, Fakültemiz Türkiye’deki İslami İlimler ve İlahiyat Fakülteleri arasında belgelendirmeyi almaya hak kazanan ilk fakülte oldu.

Fakültemiz tarafından Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı’na (BAKKA) sunulan iki projenin başarıyla tamamlanmasının ardından bu belgelendirme yapıldı. İlk projede akademik, idari personel ve öğrencilerimize kalite konusunda eğitimler verilirken; diğer projede danışmanlık hizmeti eğitimleri alındı. Proje Başdenetçi Banu Yüksel danışmanlığında verilen eğitimlerde yoğun katılım oldu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Azize Toper Kaygın başta olmak üzere hazırlanan projelerin başarıyla tamamlanmasından ve TS_EN_ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistem Belgelendirmesinin alınmasından dolayı emeği geçenleri tebrik ederek, ilime katkı sunma, bilgileri geleceğe doğru bir şekilde aktarma yolunda gösterilen bu başarının artarak devam etmesini diledi.
  • 2020-2021 Akademik Yılı Bahar Dönemi Genel Bir Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

• Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

• Hazırlık Sınıfı Öğrencileri Bilgilendirme Toplantısı

• TS EN ISO9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi İç Denetimi Gerçekleştirildi