Fakülte Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Kalite çalışmaları kapsamında tüm paydaşların görüşlerine büyük önem veren fakültemiz, Dekan V. Azize TOPER KAYGIN başkanlığında ilk Danışma Kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya fakültemiz akademik-idari temsilcilerinin yanı sıra Bartın İl Müftü Vekili Hulusi GÜNER, Bartın Merkez İmam-Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı Mustafa ŞENGÜL, öğrenci velisi Kamil TARHAN, öğrenci temsilcisi Osman KAYA gibi üyeler iştirak etti. Fakültenin kalite çalışmaları hakkında bilgiler verildi. Güncellenen ders planı kurul üyelerine sunularak görüş ve önerileri alındı. Ayrıca öğrencilerin akademik ve sosyo-kültürel başarı durumlarının artırılması için çeşitli hususların gündeme geldiği toplantı, mezkûr çalışmaların hayırlara vesile olması temennileri ve kurul üyeleri ile hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.
13.05.2019
  • 2020-2021 Akademik Yılı Bahar Dönemi Genel Bir Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

• Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

• Hazırlık Sınıfı Öğrencileri Bilgilendirme Toplantısı