Fakültemiz Öğrencilerinden Nursel DAĞDELEN'in TÜBİTAK 2209A Projesi Kabul Edildi

Fakültemiz 4G şubesi öğrencilerinden Nursel DAĞDELEN'in Dr. Öğr. Ü. Kamil ÇOŞTU danışmanlığında yürütmekte olduğu "Değerler Eğitimi Açısından Rafadan Tayfa Çizgi Filminin Değerlendirilmesi" başlıklı projesi TÜBİTAK 'ın 2209A kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır. Bu proje ile birlikte, 2018-2019 eğitim-öğretim döneminde 2209A kapsamında toplam 5 projesi kabul edilen fakültemiz öğrencilerini ve danışman hocalarını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
  • 2020-2021 Akademik Yılı Bahar Dönemi Genel Bir Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

• Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

• Hazırlık Sınıfı Öğrencileri Bilgilendirme Toplantısı

• TS EN ISO9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi İç Denetimi Gerçekleştirildi