Fakültemiz Öğrencilerinden Nursel DAĞDELEN'in TÜBİTAK 2209A Projesi Kabul Edildi

Fakültemiz 4G şubesi öğrencilerinden Nursel DAĞDELEN'in Dr. Öğr. Ü. Kamil ÇOŞTU danışmanlığında yürütmekte olduğu "Değerler Eğitimi Açısından Rafadan Tayfa Çizgi Filminin Değerlendirilmesi" başlıklı projesi TÜBİTAK 'ın 2209A kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır. Bu proje ile birlikte, 2018-2019 eğitim-öğretim döneminde 2209A kapsamında toplam 5 projesi kabul edilen fakültemiz öğrencilerini ve danışman hocalarını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
  • İlahiyat Akreditasyon Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

• Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesi tarafından hazırlanan proje, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘Gençlik Projeleri Destek Programı’ kapsamında kabul edildi.

• Bartın Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Fakültemizi Ziyaret Etti

• Hızlı Okuma Hizmetiçi Eğitimi Yapıldı

• Bartın İl Müftülüğü Çalışanları Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. Azize TOPER KAYGIN'ı Ziyaret Etti

• Fidan Dikimi