Fakültemiz Öğrencilerinden Nursel DAĞDELEN'in TÜBİTAK 2209A Projesi Kabul Edildi

Fakültemiz 4G şubesi öğrencilerinden Nursel DAĞDELEN'in Dr. Öğr. Ü. Kamil ÇOŞTU danışmanlığında yürütmekte olduğu "Değerler Eğitimi Açısından Rafadan Tayfa Çizgi Filminin Değerlendirilmesi" başlıklı projesi TÜBİTAK 'ın 2209A kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır. Bu proje ile birlikte, 2018-2019 eğitim-öğretim döneminde 2209A kapsamında toplam 5 projesi kabul edilen fakültemiz öğrencilerini ve danışman hocalarını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
  • Fakülte Toplantısı Gerçekleştirildi

• "Etkili Öğretmen Olmak" Üzerine Öğrencilere Seminer Verildi

• Akreditasyon Hazırlık Çalışmaları

• Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, İdlib’de düzenlenen hain hava saldırısında şehit olan Mehmetçiklerimiz için bir başsağlığı mesajı yayımladı.

• Arapça Klasik ve Modern Metin Okumaları Dersi Başladı

• Akedemik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

• Okuma Grupları Devam Ediyor

• Yönetimi Gözden Geçirme Toplantısı Yapıldı