Fakültemiz Öğretim Elemanları ve Öğrencilerimiz Bartın Akağaç Köyü Kınalıoğlu Mahallesi Camiinde Kadir Gecesi Programına Katıldı

2024 yılı Ramazan etkinlikleri kapsamında Kadir Gecesinde Fakültemiz Öğrencilerinden Yusuf DEĞİRMENCİ Hocamızın görev yaptığı Bartın Akağaç Köyü Kınalıoğlu Mahallesinde iftardan sonra teravih namazı öncesi Fakültemiz öğrencisi Abdülkadir ÇÜRÜK ve Fakültemiz Dr. Öğr. Üyesi Sayd Rashed Hasan CHOWDURY Yasin Sûresinden birer sayfa Kur’ân okudular ve ilahiler söylediler. Doç. Dr. Erdoğan KÖYCÜ, İnfitâr Sûresini okudu. Bartın Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Görevlisi Muhammed TÜRE Teravih namazında müezzinliği yaptı. Temel İslam Bilimleri Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Erdoğan KÖYCÜ, Kadir Gecesi ve önemi Hz.Peygamber’den (s.a.s.) günümüze Tevhid Mücâdelesi, Filistin topraklarının işgâli, fetihler ve günümüzde fetih ve cihâd rûhunun ihyâsı ve gençliğin eğitimi konularını ele aldığı vaazını verdi. Teravihten sonra tebrikleşme ile birlikte çaylar içilirken Fakültemiz Öğretim Görevlisi Muhammed TÜRE İlâhîler okudu. Doç. Dr. Erdoğan KÖYCÜ, programa katılan kadınlara özel dinde denge (i’tidâl) konulu bir sohbet yaptı. Fakültemiz öğrencisi Hâfız Tuğrul ÇAĞLI aşır okudu. Fakültemiz öğrencileri Abdülkadir ÇÜRÜK, Hâfız Kerim OKOL, Hâfız Şenol Muhammed GÜL ve Hâfız Muhammed Ali KARTAL İlahiler söylediler ve Hâfız Şenol Muhammed GÜL dua yaptı. Programın sonunda Fakültemiz öğrencisi ve Kınalıoğlu Mahallesi Câmii İmam-Hatibi Yusuf DEĞİRMENCİ ve Köy Muhtarı Kâtip CUMUR, iftar programına katılanlara teşekkür konuşmaları yaptılar ve köydeki Ramazan öncesi ve Ramazan’daki faaliyetlerini anlattılar.

Programı izlemek için tıklayınız.