Fakültemiz öğrencilerinin hazırladığı 4 proje “TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destek Programı” kapsamında destek almaya hak kazandı.

Fakültemiz öğrencilerinin hazırladığı 4 proje, TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer bulundu. Öğrencilerimizden Büşra ÖZGAT, Ebrar ALÇORBA, Ali Fatih TAŞDEMİR ve Ahmet GÖÇER’in  yürütücüsü olduğu proje, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Altunmeral’in danışmanlığında kabul edildi.

Yine öğrencilerimizden Ebubekir Küçük ve Enes Bayrak’ın projeleri, Dr. Öğr. Üyesi Kamil ÇOŞTU’nun, Zehra Satılmış’ın projesi ise Dr. Öğr. Üyesi Cüneyd Aydın’ın danışmanlığında kabul edildi.

• 2020-2021 Akademik Yılı Bahar Dönemi Genel Bir Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

• Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

• Hazırlık Sınıfı Öğrencileri Bilgilendirme Toplantısı

• TS EN ISO9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi İç Denetimi Gerçekleştirildi