Fakültemiz öğrencilerinin hazırladığı 4 proje “TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destek Programı” kapsamında destek almaya hak kazandı.

Fakültemiz öğrencilerinin hazırladığı 4 proje, TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer bulundu. Öğrencilerimizden Büşra ÖZGAT, Ebrar ALÇORBA, Ali Fatih TAŞDEMİR ve Ahmet GÖÇER’in  yürütücüsü olduğu proje, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Altunmeral’in danışmanlığında kabul edildi.

Yine öğrencilerimizden Ebubekir Küçük ve Enes Bayrak’ın projeleri, Dr. Öğr. Üyesi Kamil ÇOŞTU’nun, Zehra Satılmış’ın projesi ise Dr. Öğr. Üyesi Cüneyd Aydın’ın danışmanlığında kabul edildi.

• Doç. Dr. Kamil ÇOŞTU Tarafından Jandarma Genel Komutanlığı Bünyesindeki Din Hizmetleri Moral Astsubaylarına Etkinlik Gerçekleştirildi

• Doç. Dr. Kamil ÇOŞTU Tarafından TÜBİTAK Bilim Söyleşileri Etkinliği Gerçekleştirildi