İlahiyat Akreditasyon Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

02.01.2019 tarihinde  İlahiyat Akreditasyon Ajansı Başkanı Prof. Dr. Halis AYDEMİR, Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Selami ERDOĞAN ve Dr. Öğr. Üyesi Ö. Faruk SÖYLEV’in, Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. Azize TOPER KAYGIN’ı ziyaretleriyle başlayan program, birinci oturumunda Fakülte üst yönetiminin ve ikinci oturumda ise, bütün akademik ve idarî personelin bilgilendirilmesiyle gerçekleştirildi. Yüksek din öğretiminde akreditasyonun öneminin ve İlahiyat Akreditasyon Ajansı ölçütlerinin dile getirildiği toplantı Dekan V. Prof. Dr. Azize TOPER KAYGIN'ın İAA yetkililerine teşekkür ve belge takdimi ile sona erdi.
  • Almanhall Veri Tabanı Eğitimi Gerçekleştirildi

• TEBRİK

• BARTIN ÜNİVERSİTESİ İSLAMİ İLİMLER FAKÜLTESİ İLAHİYAT AKREDİTASYONU İÇİN HAZIRLIKLARINI TAMAMLIYOR

• Fakülte Toplantısı Gerçekleştirildi

• "Etkili Öğretmen Olmak" Üzerine Öğrencilere Seminer Verildi

• Akreditasyon Hazırlık Çalışmaları

• Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, İdlib’de düzenlenen hain hava saldırısında şehit olan Mehmetçiklerimiz için bir başsağlığı mesajı yayımladı.

• Arapça Klasik ve Modern Metin Okumaları Dersi Başladı

• Akedemik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi