İslami İlimler Fakültesi İlk Mezunlarıyla Buluştu

Bartın Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi, ilk mezunları olma özelliğini de taşıyan 2017 mezunları için 22 Ocak 2019’da bir kahvaltı tertip etti. Dekan Vekili Prof. Dr. Azize TOPER KAYGIN ve fakülte akademik kadrosu, mezunlarımızdan Sezer EMLİK, Engin ATALAY, Cemal BİLGİÇ, Necmettin TEKİN, Abdülkadir ARI, Kadir Yasin ŞİT ile bir araya gelerek kendilerinden mezuniyet sonrası kariyer adımlarını dinledi. Bu hasbihal ile gelecekte fakültemizden mezun olacak öğrencilerimiz için de farklı iş imkânları ve bakış açıları hakkında müzakerede bulunuldu. Aralarında öğretmenlik yapan, lisansüstü eğitime yönelen ya da din görevlisi olarak çalışanların bulunduğu 2017 mezunlarımıza Dr. Öğr. Üyesi Coşkun Baba ile Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Altunmeral bu yıl yayınlanan kitaplarını imzalayarak hediye ettiler.

Mezun olan sınıf arkadaşlarıyla ve öğretim üyeleriyle bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getiren mezunlarımız Bartın Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Mezunlar Buluşması’nın geleneksel hale getirilerek devam etmesi temennisinde bulundular.

• Fakülte Toplantısı Gerçekleştirildi

• "Etkili Öğretmen Olmak" Üzerine Öğrencilere Seminer Verildi

• Akreditasyon Hazırlık Çalışmaları

• Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, İdlib’de düzenlenen hain hava saldırısında şehit olan Mehmetçiklerimiz için bir başsağlığı mesajı yayımladı.

• Arapça Klasik ve Modern Metin Okumaları Dersi Başladı

• Akedemik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

• Okuma Grupları Devam Ediyor

• Yönetimi Gözden Geçirme Toplantısı Yapıldı