Mezunlarımızdan M. Mesut SARKOZ'un Katılımıyla Kariyer Günleri Etkinliği Düzenlendi.

Kariyer Günleri Etkinliği kapsamında, 16.06.2023 tarihinde saat 17:00'de, Dr. Öğr. Üyesi Murat Mirzaoğlu'nun moderatörlüğünde çevrimiçi düzenlenen toplantının konuğu, fakültemizin 2019 yılı mezunlarından Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Muhammed Mesut SARKOZ oldu. Herkese açık olarak düzenlenen etkinliğe ağırlıklı olarak 2022-2023 eğitim-öğretim yılında mezun olacak İslami İlimler Fakültesi öğrencileri katıldı. Mezuniyetinin akabinde meslek hayatı da dahil olmak üzere yaşadığı süreçleri ve kariyer tecrübelerini paylaşan SARKOZ, katılımcıların sorularını da yanıtladı.
  • Doç. Dr. Oğuz HAŞLAKOĞLU, "Hangi Felsefe" Konulu Konferans Verdi

• Dr. Öğretim Üyesi Nihal İşbilen, Diyanet TV'de Yayınlanan “Din ve Psikoloji” Programına Konuk Oldu

• Kutlubey Kampüsü'ne "Sıfır Atık Temel Seviye Belgesi" Verildi