Öğr. Gör. Muhammed TÜRE Kastamonu Üniversitesi Bünyesinde Gerçekleştirilen "Şeb-i Arus Konseri"'ne Ney Sanatçısı Olarak Katıldı

Okulumuz Öğretim Elemanlarından Öğr. Gör. Muhammed TÜRE Kastamonu Üniversitesi'nin ev sahipliğinde KAstamonu Enderun Hafızlar Topluluğu tarafınndan Hz. Pir Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî'nin Hakk'a vuslatının 750. yılı münasebetiyle gerçekleştirilen "Şeb-i Arus Konseri"'ne ney sanatçısı olarak katıldı. 29.12.2023 Cuma günü saat 20:00'de başlayan konserde Hz. Mevlânâ'yı anlatan eserler icra edildi. Kastamonu Merkez Taşıko Mescidi İmam-Hatibi ve Enderun Hafızlar Topluluğu Başkanı Neyzen Muhammed Feyzi İBRAHİMOĞLU'nun sunuculuğunu, şefliğini ve solistliğini üstlendiği konsere Karabük Üniversitesi Safronbolu Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Müzik Bölümü Öğretim elemanları tanbur sanatçısı Arş. Gör. Hazar ERTÜRK, klasik kemençe sanatçısı Arş. Gör. Abdurrahman ÖZSAĞIR ve ud sanatçısı Arş. Gör. Furkan YILMAZ'ın yanısıra kanun yapım ustası ve kanun sanatçısı Emin BAYRAM ile KAstamonu Üniversitesi Öğrencilerinden Keman sanatçısı Osman Osman ÖZDAMARLAR da sazlarıyla katıldı. Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi TOPAL ve Rektör Yrd. Prof. Dr. Mehmet ATALAN'ın da protokolde hazır bulunduğu konser izleyicinin beğenisini kazandı.

Haberin detayları için tıklayınız.

Konseri izlemek için tıklayınız.
  • Kutlubey Kampüsü'ne "Sıfır Atık Temel Seviye Belgesi" Verildi