image/svg+xml
image/svg+xml

Temel İslam Bilimleri Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Erdoğan KÖYCÜ Bartın Belediyesi Yalı Câmii’nde İbadetlerde Devamlılık ve Denge Vaazı Verdi

Temel İslâm Bilimleri Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Erdoğan KÖYCÜ 22.03.2024 tarihinde Bartın Belediyesi Yalı Câmii’nde Teravih Namazı öncesi İbadetlerde devamlılık ve denge vaazı verdi. Bartın Belediyesi Yalı Câmii İmam Hatibi Bilal BAYAR, Müezzin Kayyımı Hakkı ÇEVİK ve Bartın İl Müftülüğü Manevi Danışmanlarından Ramazan HENDEK ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Lideri Eyüp HENDEK hocalarımızın madden ve manen gayretleriyle Bartın Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi ve diğer fakültelerimizden iftara katılan öğrencilerimiz için iftar öncesinde program yapıldı. Fakültemiz öğrencisi Vedat DUMAN, Yâsîn Sûresi’ni okudu Ramazan Hendek dua yaptı. İftardan sonra Doç. Dr. Erdoğan KÖYCÜ öğrencilerimize hitap etti. Doç. Dr. Erdoğan KÖYCÜ ve Fakültemiz öğrencileri İlahiler okudu. Akşam namazını müteakip Doç. Dr. Erdoğan KÖYCÜ İbadetlerde devamlılık ve denge vaazı verdi.

  • Fakültemizin Dergisinin Yeni Adı: İLAHİYATNAME

  • Fakültemiz akademisyenlerinden Prof. Dr. Muhammed Ali YILDIZ Temel İslam Bilimleri Bölüm Başkanlığına atanmıştır.

  • Fakültemiz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Muhammed Ali Yıldız Profesörlük kadrosuna atandı.

  • Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Nihal İŞBİLEN, İngiltere'de Birminghan Üniversitesinde düzenlenen uluslararası bir kongreye ülkemizi ve üniversitemizi temsilen katılarak kongrede oturum başkanlığı yaptı.

  • Dr. Öğr. Üyesi Ali DURMUŞ'un Yeni Bir Kitabı Yayınlandı

  • Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Nihal İŞBİLEN'den “Bağımlılıkta Maneviyat Temelli Yaklaşım” Temalı Konferans

  • İlahiyat Fakültesi Öğrencileri Mezuniyet Töreninde Bir Araya Geldi

  • Dr. Öğr. Üyesi Kenda ALTERKAWI'den Yeni Kitap: Fıkhü’l-Gurbe Hükümler, Engeller ve Çözümler

  • Öğrencilerimizden "Kur'an'dan Duvarlara: İbadethanelerimizi Hat Sanatıyla Süslüyoruz" adlı sosyal sorumluluk projesi

  • Temel İslam Bilimleri Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Erdoğan KÖYCÜ’den yeni kitap...