TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Dış Denetimi Yapıldı

Geçtiğimiz yıl yapılan denetim ve değerlendirmeler neticesinde almaya hak kazandığımız ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ile IQNet Belge ve Markasına istinaden 17-18. 09. 2019 tarihlerinde TSE Denetçisi Abdullah Ekinci tarafından ilk dış denetim gerçekleştirildi. Denetime başlamadan önce akademik ve idari personelin katıldığı toplantıda Dekan V. Prof.Dr. Azize TOPER KAYGIN açılış konuşması yaptı. KAYGIN: "Bir şeye önem vererek ve inanarak çalışıldığında o konuda başarının geldiğini, fakültemizin bunu başardığını vurgulayarak; kalite çalışmalarında sürekli iyileşme ve sürekli gelişme mantığı olduğundan çalışmalara hız kesmeden devam edilmesi gerektiğini" belirtti. Fakülte Kalite Temsilcisi ve Dekan Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Kamil Coştu Fakültemizi tanıtan ve kalite çalışmaları sürecini özetleyen bir sunum yaptı. TSE Denetçisi Abdullah Ekinci ise Denetim planı hakkında bilgiler verdi.
İki gün süren denetimlerin sonucunda fakültemizde uygulanmakta olan Kalite Yönetim Sistemi'nin sürdürülebilir olduğu, güzel örnekler taşıdığı ve belgelendirmenin devamının uygun olduğu belirtilmiştir.