TÜBİTAK PROJELERİ İÇİN PROJE DÖNGÜSÜ EĞİTİMİ VERİLDİ

İslami İlimler Fakültesi akademik personeline 08.01.2019 tarihinde proje döngüsü eğitimi verildi. Yasemin BÜYÜKŞAHİN ve Aziz GENÇ’in verdiği eğitimde TÜBİTAK ARDEB destek programları, TÜBİTAK Bilim ve Toplum destek programları üzerinde duruldu. Ayrıca proje değerlendirme süreçleri, sunulan projelerin iade nedenleri ve etik kurul onay belgesi için gerekli görülen işlemler anlatıldı. Araştırma projelerinin muhtevası, yapılabilirliği, özgün değeri ve yaygın etkisi konuları, harcama ve destekleme kalemleri tartışıldı. Son olarak, “uluslararası işbirlikleri ve destek programları” ile “ortak proje yürütme esasına dayalı ikili anlaşma yapılabilen kurumlar” hakkında bilgi verildi.

• Fakülte Toplantısı Gerçekleştirildi

• "Etkili Öğretmen Olmak" Üzerine Öğrencilere Seminer Verildi

• Akreditasyon Hazırlık Çalışmaları

• Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, İdlib’de düzenlenen hain hava saldırısında şehit olan Mehmetçiklerimiz için bir başsağlığı mesajı yayımladı.

• Arapça Klasik ve Modern Metin Okumaları Dersi Başladı

• Akedemik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

• Okuma Grupları Devam Ediyor

• Yönetimi Gözden Geçirme Toplantısı Yapıldı