Yönetimi Gözden Geçirme Toplantısı Yapıldı

17.01. 2019'da YGG toplantısı yapıldı. Toplantıda güçlü zayıf yönler, fırsatlar tehditler, swot analizleri, kalite faaliyet planları, risk analizleri, süreç performans izleme karneleri, paydaş beklentileri gözden geçirildi. Toplantı sonunda Ocak ayı içerisinde doğanlar için pasta kesildi.

Toplantı sonrasında, Üniversitemiz kütüphanesi kaynaklarını 2019 yılı içerisinde en fazla kullanan Fakültemiz akademik personeli Arş. Gör. Mehmet Yunus YAZICI, Dr. Öğr. Üyesi Yunus ABDURAHİMOĞLU, Dr. Öğr. Üyesi Vahit CELAL'e ; idari personel Buket Karaağın'a ve öğrencilerimizden Hülya UCGAN, Rümeysa KARAPUNAR, Mehmet Reşit POLAT’ a tebrik ve başarı belgeleri verildi.

• Doç. Dr. Kamil ÇOŞTU Jandarma Genel Komutanlığı'nda Seminer Verdi

• Doç. Dr. Kamil ÇOŞTU "Tübitak Bilim Söyleşileri" Etkinliğine Katıldı.

• Dr. Öğr. Üyesi Murat Mirzaoğlu'dan "Savaş, Göç ve Kadın" Konferansı

• Doç. Dr. Mehmet ERGÜN İnsan ve Medeniyet Hareketi Derneği'nde Sohbet Gerçekleştirdi.

• Dr. Öğr. Üyesi Kenda al-TARKAWİ'nin Liderliğinde Arap Dili ve Belağati Okumaları Başladı.

• Arş. Gör. Dr. Yasir BEYATLI'dan Öğretim Elemanlarına Yönelik "ZOTERO" Eğitimi